![](https://primary.jwwb.nl/public/i/j/s/temp-yqxtxdnpfhwoszipduas/cmyne1/MVLR_-8.jpg?enable-io=true&enable=upscale&crop=1917%2C1279%2Cx1%2Cy0%2Csafe&width=980&height=654)
Anton De Leersnyder
° Brugge
°18 juni 1998
°Spermalie : Restaurant/ Keuken & Gastronomie
°Ter Groene Poorte : Sommelier - drankenkennis
°Stages :De Pastorale (Reet) - Sel Gris (Duinbergen) - Sir Kwinten (Lennik)
°Werkervaring : Tom's Diner - Floris - De Visscherie - Bonte B - Sans Cravatte - De Halve Maan - Franco Belge
![](https://primary.jwwb.nl/public/i/j/s/temp-yqxtxdnpfhwoszipduas/4dtzkp/MVLR_-11.jpg?enable-io=true&enable=upscale&crop=1920%2C1280%2Cx0%2Cy0%2Csafe&width=435&height=290)
WIJNADVIES
Als sommelier krijg ik vaak de vraag om wijnadvies :
- Foodpairing : vis, vlees, kaas, ...
- Regio : Belgische witte wijnen, frisse rosé of rode wereldwijnen.
- Budget : vanaf 7 euro tot ...
Goed wijnadvies geef je jezelf : proeven !