Kerstmarkt - Midwinterfeest

Breng ons gerust ook een bezoekje op de sfeervolle kerstmarkt “Midwinterfeest” op zondag 11 december. Kom genieten van een lekker glaasje in een gezellige kerstsfeer. Midwinterfeest gaat door in de Balstraat te Brugge (Sint-Annakwartier).

 

Pop-up wijnwinkel

 Professionele uitleg krijgen over ons assortiment, dit kan ook in onze vele pop-up stores.

Kom vrijblijvend langs in onze volgende pop-up store :

 

vrijdag 2 - 31 december 2022 : Academiestraat 14 - 8000 Brugge.

 

Op vrijdag 2 december starten we direct met een late night shop - open tot 21u ! Iedereen welkom.;

 

Winesbyanton - pop-up bar

Winesbyanton komt terug met de succesformule : pop-up bar @Ottentic 

Save the date : 19 tem 22 januari 2023. Meer info volgt.

 

Degustaties

Wanneer passie en liefde voor het vak samenvloeien, krijg je tal van sensaties!

Wijnen waar telkens fascinerende verhalen achterschuilen creëren grote emoties. Dat is waar het bij het wijngebeuren om gaat! 

Workshops en degustaties - privé of in groep - thuis of op verplaatsing. 

We zijn steeds bereid online tastings te organiseren voor uw bedrijf of organisatie. Hierbij stellen wij enkele wijnen voor die vooraf aangekocht worden, we zoeken dan gezamenlijk een avond waarop een tasting online kan worden gehouden : foodpairing, ontdekken van smaken,... alles komt aan bod. Contacteer ons vrijblijvend.

Triënnale Tour & Tasting

Tot 24 oktober 2021 werd Brugge ondergedompeld in kunst. Op heel wat plaatsen in de Brugse binnenstad kon je internationale kunstwerken bewonderen. Samen met een enthousiaste gids kreeg je extra informatie tijdens een kunstparcours van een 8-tal kunstwerken. Nadien was er een tasting voorzien met onze sommelier Anton. Proeven hoorde hier natuurlijk ook bij. Dit event was een gigantisch succes : heel wat koppels, tot zelfs groepen van meer dan 20 personen mochten we ontvangen. Bedankt !