Degustaties

Wanneer passie en liefde voor het vak samenvloeien, krijg je tal van sensaties!

Wijnen waar telkens fascinerende verhalen achterschuilen creëren grote emoties. Dat is waar het bij het wijngebeuren om gaat! 

We mogen terug workshops en degustaties geven. Privé of degustaties in groep : thuis of op verplaatsing. 

We zijn steeds bereid online tastings te organiseren voor uw bedrijf of organisatie. Hierbij stellen wij enkele wijnen voor die vooraf aangekocht worden, we zoeken dan gezamenlijk een avond waarop een tasting online kan worden gehouden : foodpairing, ontdekken van smaken,... alles komt aan bod. Contacteer ons vrijblijvend.

Triënnale Tour & Tasting

Nog tot en met 24 oktober 2021 is Brugge ondergedompeld in kunst. Op heel wat plaatsen in de Brugse binnenstad kun je internationale kunstwerken bewonderen. Samen met een enthousiaste gids krijg je extra informatie tijdens een kunstparcours van een 8-tal kunstwerken. Nadien is er een tasting voorzien met onze sommelier Anton. Enkele wijnen uit ons assortiment worden voorzien van tekst en uitleg. Proeven hoort hier natuurlijk ook bij. 

Vanaf 6 personen kun je dit pakket organiseren op een vooraf afgesproken datum en tijdstip. Contacteer ons hierover vrijblijvend en we zoeken een match : 0474 02 45 60.