Domein Langverwagt

In het geheim genesteld in een weelderige vallei met wijngaarden, bossen, overvloedig water en eeuwenoude eiken, ligt Langverwagt, een historische boerderij. Het ligt niet ver van Kaapstad en biedt een spectaculair uitzicht op de Tafelberg.

Langverwagt (ook historisch bekend als Lang Verwacht en Langverwacht) is een plaats van rustige charme en beroemde elegantie, bij uitstek geschikt voor de vermoeide reiziger, zakenman of toerist. Het staat ook bekend om het hosten van exclusieve en gedenkwaardige bruiloften.

Hoewel het in wezen een buitenverblijf is in het Kaapse wijnland, ligt dit trotse etablissement dicht bij Kaapstad en zijn internationale luchthaven, alle belangrijke snelwegen en enkele van de beste en modernste voorzieningen en sportfaciliteiten.

Verschillende exclusieve en populaire restaurants in familiestijl zijn gemakkelijk te bereiken, evenals een scala aan internationale standaard vrijetijdslocaties, waaronder een casino, beroemde wijnboerderijen en themaparken. De ongerepte stranden van de Kaap, torenhoge bergen en ruige kustlijn, van Kaappunt tot de top van de Tafelberg zijn een klein eindje rijden, net als het Victoria en Alfred Waterfront van Kaapstad.

Terwijl u in Langverwagt comfortabel en in stijl verblijft, zullen we u graag uw reis- en vrijetijdsroute aanbevelen en regelen om uw bezoek echt onvergetelijk te maken.