Bezoek Winesbyanton - "Valke Vleug" - 11.11.21

Winesbyanton werd uitgenodigd op wijndomein "Valke Vleug" in Liezele voor een unieke meeting, rondleiding & degustatie, de locatie is volledig ontworpen door architect "Vincent Van Duysen"  het wijndomein heeft een totale oppervlakte van 4,3 ha, wijngaarden inclusief. Dit wijndomein verkoopt wijnen via Vineteq en ze focussen zich op Cool Climate wijnen. 

Het wijndomein geeft de wijnen hun eigen karakter met de lokale terroir die ze gebruiken. Dit zetten ze perfect om in hun eigen stijl van wijnen die gemaakt worden door wijnmaker Pieter Raeymaekers. Het wijndomein is opgestart in januari 2021, met een totaal aan 9 verschillende druivenvariëteiten.  De bodem hier is zand-leem, ze werken hier enkel op de "Vitis Vinefera" soort. Deze is en wordt geënt op Amerikaanse onderstokken waarvan ze op dit moment een kleine 17.000 wijnstokken van in hun bezit hebben, door het klimaat & de ligging maken ze vooral witte cuvées & mousserende wijnen met kleine oplage rode & rosé wijnen. 

De wijnen die zijn geproefd waren allemaal cool climate wijnen uit alle uithoeken van de wereld, hier merk je ook dat ze zich gaan focussen op natuurwijnen & orange wine. 

Nieuwe Winesbyanton Pop-Up 

Na een geweldige Pop-up store van 15 tem 30 oktober, zijn we nu in volle voorbereiding voor de nieuwe Pop-up : een nieuwe locatie, een nieuw concept in een nieuw pand. Wat we alvast kunnen verklappen is dat dit zal doorgaan van 26 november tem 31 december 2021. Meer info volgt.

Winesbyanton On Tour

We zijn steeds op zoek naar nieuwe wijnen om ons assortiment aan te vullen. In juli gaan we op ontdekking naar de Chablisstreek en gaan we bubbels zoeken in de Champagne. Meer nieuws binnenkort.

Onze caddie in 't nieuw

Juni 2021 

@Kasteel van Gaasbeek : fier jullie te melden dat ik officieel Champagne ambassadeur ben voor champagne_officiel.

Blog - Winesbyanton 

Bedankt aan al onze klanten : we bestaan in juni 1 jaar en het was een prachtjaar met veel opportuniteiten. Maar er komt nog! Blijf ons volgen via de nieuwsbrief of onze sociale media.