Zeal Gin

€ 46,50

Zeal Gin

€ 46,50

De Zeal gin is gemaakt door mede collega sommelier "Kenzo Lauwereins", ze hebben daarvoor hun liefde & passie voor smaken tot één geheel gebracht. 

De smaken van de gin zijn gebaseerd op nuances van rabarber, granaatappel & munt. Deze serveer je met fevertree "mediterrean" tonic met garnituur van munt. 

Ontdek & geniet! 

Oki Gin

€ 46,00

Oki Gin

€ 46,00

Oki Gin is a handcrafted Gin from Belgium. It’s inspired by the oriental culture and means ‘my heart.’ The name represents passion for this extraordinary Gin. Oki Gin is made out of smoked thyme in combination with Japanese yuzu to create a unique and fresh flavour.

Oki Gin gift box

€ 59,95

Oki Gin gift box

€ 59,95

A bottle of handcrafted Oki Gin, a pair of flawless glasses, a dash of love and a touch of gold.
Don’t settle for less! Indulge your loved ones with this exquisite Oki Gift Box and explore the magic of yuzu.

 

Content:
2 Premium glasses
1 Bottle of extraordinary Oki Gin

Oki Gin mini

€ 5,40

Oki Gin mini

€ 5,40

Oki Gin – Mini is a handcrafted gin from Belgium. It’s inspired by the oriental culture and means ‘my heart.’ The name represents passion for this extraordinary gin. Oki Gin is made out of smoked thyme in combination with Japanese yuzu to create a unique and fresh flavour.

Crazy Monday Gin

€ 46,50

Crazy Monday Gin

€ 46,50

Heb je al ooit van de waanzin geproefd? Denk aan een bos dat wakker wordt en snuif het op. Je ruikt nu de geur van Crazy Monday. Het is hier dat de magie begint. Een leger elfjes richt een feest aan in je neus en danst de dans der zotheid in je mond. Ze strooien kwistig rond met citrus en met kruiden, en stoken vreugdevuren in je buik. En lap, daar gaan de vlinders aan het dansen. Dat allemaal, dat is de smaak van vloeibare waanzin. Het is zot.